Meer over ons

Wij zijn Woonwaard. Wij verhuren 15.000 sociale huurwoningen in de regio Alkmaar en Dijk&Waard. Met zo’n 130 collega’s staan wij voor betaalbaar wonen, in een huis dat bij je past, in een buurt die je bevalt, nu en in de toekomst. Daar hebben we jou voor nodig!

Betekenisvol werk
Een ‘thuis’ betekent een vertrouwde  basis, een ‘eigen plek’ waar  je ongestoord jezelf kan zijn. Dat draait om je huis én om de buurt. Iedere dag werken wij aan de kwaliteit van de woningen en de leefbaarheid in de wijk. Dat doen we voor onze huurders. Want om hen draait het. 

De opgaven waar we voor staan zijn groot en uitdagend. Woningnood, verduurzaming en het realiseren van woningen voor doelgroepen met speciale behoeften. Zo zijn er meer. Als Woonwaarder kun je je tanden zetten in deze complexe uitdagingen. En echt van betekenis zijn voor de wereld om je heen. 

 

 

Haal het beste uit jezelf 
Zoals we onze huurders een thuis willen bieden, willen we iedereen een thuis bieden in onze organisatie. Jij krijgt bij ons de ruimte om het beste uit jezelf te halen! Ook zeker in deze tijd van hybride werken. Wij bieden jou de  faciliteiten om jouw werk flexibel in te richten. Thuis en op kantoor. Juist nu we elkaar fysiek minder zien, willen we in verbinding blijven en weten hoe het met een ieder gaat. Daar zetten we vol op in. Met trots mogen we ons dan ook regiowinnaar noemen van (Thuis)werkgever van het jaar!

Bij ons krijg jij volop ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Te groeien. Dat doen we in een open cultuur, met een fijne balans tussen werk en privé. Kortom, jij krijgt de vrijheid, verantwoordelijk en het vertrouwen om jouw vakmanschap en talenten volledig te benutten.

 

Werken aan vernieuwing
Net als de wereld om ons heen, zij wij ook volop in beweging. Dat brengt uitdagingen met zich mee. Denk o.a. aan de volgende stappen in de digitalisering van onze dienstverlening, in onze vastgoedstrategie en ook op het gebied van duurzaamheid.

Kortom, volop kansen en mogelijkheden die op je wachten!