Projectleider Vastgoedbeheer (36 uur)

 

Voor iedereen een thuis, nu en in de toekomst. Daar gaan wij voor.
En daar hebben we jou voor nodig!

 

 

 

                                           

Over de functie

Wil jij meewerken aan onze ambitie in professioneel opdrachtgeverschap en de verduurzaming van ons bezit? Ben je op zoek naar een afwisselende functie waarin samenwerken met jouw collega’s en met onze samenwerkingspartners centraal staat? Dan is deze functie van projectleider Vastgoedbeheer echt iets voor jou.

Voor iedereen een thuis, nu en in de toekomst. Dat is de ambitie waar we iedere dag voor gaan.

Als projectleider Vastgoedbeheer…
Werk je in teamverband ernaar toe om onze verduurzamingsopgave te integreren in ons dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en mutatieonderhoud. Hierin heb je verschillende aandachtsgebieden:

Contractmanagement
Contractmanagement is een belangrijk onderdeel van je werk als projectleider. Je werkt bijvoorbeeld samen met HVC aan het aanleggen van het warmtenet voor een deel van onze woningen, volgens de methode van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Je opereert als manager van het contract en regisseert deze samenwerking op basis van KPI’s. Je neemt eigenaarschap, hebt oog op impact, zoekt en realiseert verbeteringen en je wilt dit vooral samen doen.

Complexere projecten PO+
Verder werk je aan de complexere projecten in het planmatig verduurzamen. Bij planmatig verduurzamen willen we een extra bouwonderdeel, dan wel labelstap maken. Als projectleider van dit project, pak je in overleg met de contractmanager, het voorbereidingsproces en uitvoeringsproces op je in het projectteam.

Verduurzaming
Je bent de verbinding tussen de strategie op het gebied van duurzaamheid van Woonwaard en de uitvoering in de dagelijkse praktijk. Je bent een verbinder tussen diverse kennisgebieden en belangen, tussen interne afdelingen en externe partners, tussen wensbeelden voor de toekomst en de dagelijkse werkzaamheden.

Jouw team

Het team Vastgoedbeheer is in transitie naar een klantgericht team, dat stuurt op resultaten met onze partners en een goede dienstverlening aan onze huurders. We zijn op weg om een regisserende opdrachtgever te worden die stuurt op resultaat. Samenwerking, zowel intern als extern, vindt plaats op basis van vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Binnen deze kaders werk je als zelfstandig professional om zowel voor onze huurder als voor Woonwaard de beste keuzes te maken. Dit leidt tot een hogere huurdertevredenheid en een goed gewaardeerde samenwerking met je partners. Je maakt onderdeel uit van het proces van planmatig onderhoud.

Het team van ongeveer 26 personen bestaat uit een manager, projectmanagers, projectleiders, projectbegeleiders, projectmedewerkers, medewerker vastgoeddata, projectleiders bewonersbegeleiding, specialist onderhoudsbeleid en -begroting en een adviseur veiligheid & kwaliteit.

Wat breng jij mee?

Je bent een gedreven, proactieve en ervaren projectleider die het leuk vindt om in een team aan vastgoedbeheer en projecten te werken. Je hoeft niet perse (veel) werkervaring in vastgoedbeheer te hebben. Belangrijk is wel, dat je ervaring hebt in aanbesteding, contractmanagement en resultaat gericht samenwerken. Daarnaast heb je affiniteit met vastgoed, duurzaamheid en de volkshuisvesting. In onze projecten is veel dynamiek, daarom is het belangrijk dat jij overzicht houdt, problemen oplost, besluiten neemt en resultaat behaalt. Die successen vier je graag met het team.

Verder ben je:

  • In het bezit van een afgeronde HBO opleiding; bij voorkeur een passende technische opleiding, en/of affiniteit met vastgoedonderhoud en verduurzaming;
  • Een echte verbinder en werk je vanuit het positieve en krijg je gemakkelijk mensen mee;
  • Een projectleider die een projectteam kan laten groeien, motiveren en enthousiasmeren;
  • Leergierig en wil je resultaatgericht samenwerken eigen maken en laten groeien binnen het team Vastgoedbeheer (RGS);
  • Effectief in je communicatie zowel intern, maar ook extern met onze samenwerkingspartners;
  • Iemand die kan sturen op het proces en de uitvoering daar laat waar het hoort;
  • Oplossingsgericht en kan je goed en snel besluiten nemen, waarbij je de impact van je besluit afweegt.

Wat krijg je ervoor terug? 

Een duurzame en uitdagende werkomgeving waarin jij samen met gedreven collega’s aan de slag gaat voor onze huurder. Je krijgt volop ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. We hebben een open en gedreven cultuur, waarbij jij als ‘Woonwaarder’ vol energie en vakmanschap kan bijdragen aan onze maatschappelijke ambities.

Je krijgt een salaris van maximaal € 5.361,- (schaal J, cao Woondiensten op fulltime basis), een smartphone, een Surface, een goede pensioenregeling bij Stichting Pensioenfonds voor de Woningcorporaties (SPW) en een fijne balans tussen werk en privé. Hierbij kun je denken aan thuiswerken, de mogelijkheid voor het inkopen van extra vakantie uren en werktijden tussen 07:00 uur en 19:00 uur. Verder kom je te werken in een moderne en open kantooromgeving, aan de rand van Alkmaar.

Ga ervoor!

Wil je meer weten deze functie? App dan met Robin Vos, manager Vastgoedbeheer via 0610880443.

Heb je interesse in deze functie én zin om te werken in een maatschappelijke organisatie?
Wil je ons jouw verhaal vertellen?

Dan maken we graag kennis met jou!
Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief uiterllijk op 3 december 2023. dit kan via de sollicitatiebutton.

De vacature wordt zowel in- als extern aangeboden. Bij gelijke geschiktheid kiezen we voor de interne kandidaat omdat we voorstander zijn van interne doorstroming.

Bij Woonwaard werven wij onze medewerkers zelf. Mochten wij hier wel hulp bij nodig hebben werken wij met vaste bureaus.
Daarom wordt acquisitie naar aanleiding van onze vacatures niet op prijs gesteld.