projectmanager nieuwbouw en renovatie

Wat zoeken wij:

<<Vul hier de tekst in>>

Projectmanager nieuwbouw en renovatie
De opgaven waar we als woningcorporatie voor staan zijn groot en uitdagend. Woningnood, verduurzaming en het realiseren van woningen voor doelgroepen met speciale behoeften. Zo zijn er meer. Als projectmanager nieuwbouw en renovatie kun je je tanden zetten in deze uitdagingen. Een veelzijdige functie, waarin jij jouw vakexpertise, talenten en ervaring volop kwijt kunt. 

Wat ga jij doen?
Je bent projectmanager van meerdere nieuwbouw-, renovatie-, en transformatieprojecten.  Je bent al vroeg in het proces betrokken als adviseur en werkt nauw samen met de vastgoedontwikkelaars. Vanaf de VO fase trek je het project zelfstandig.  In jouw werk motiveer je leden in de projectteams, zoek je de samenwerking en verbinding met collega’s, je adviseert hen en partners en laat je andersom ook adviseren door hen. Dit gebruik je als basis voor beslissingen in jouw projecten. 

 • Je managet en voert de regie van onze nieuwbouw- en renovatieprojecten vanaf de VO fase tot en met de oplevering en overdracht naar de andere teams binnen Woonwaard (Vastgoedbeheer, Verhuur). 
 • Vanaf de VO fase bewaak je het totale proces en bent verantwoordelijk voor de planning, het budget en een juiste aansturing/afstemming tussen alle betrokken stakeholders (projectteams, aannemers, adviseurs etc).
 • Je pakt transformatieprojecten van het begin tot het einde zelfstandig op. 
 • Je doet projectevaluaties, waarbij je ook kijkt naar de samenwerkingsvorm. Je adviseert over verbeteringen en voert deze direct door waar nodig. 

Dit is slechts een kleine greep uit het werk van deze afwisselende en brede functie. We bespreken de rest graag met je in een gesprek. 

Team Vastgoedbeheer
Jij maakt onderdeel uit van team Vastgoedbeheer (17 personen). Het team is in transitie naar een klantgericht team, waarbij een goede dienstverlening aan onze huurders centraal staat en waarbij in de samenwerking met partners gestuurd wordt op resultaat. Samenwerking, zowel intern als extern, vindt plaats op basis van vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Binnen kaders werk je zelfstandig om zowel voor onze huurder als voor Woonwaard de beste keuzes te maken. Dit leidt tot een hogere huurderstevredenheid, een goed gewaardeerde samenwerking met de partners en kwalitatief goede woningen.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt ruimschoots ervaring met diverse samenwerkingsvormen met aannemers en met resultaatgericht samenwerken (RGS). 
 • Je weet als geen ander hoe je meerdere projecten tegelijk managet. Dan ben jij op je best. Jij pakt je verantwoordelijkheid en zowel partners als collega’s kunnen op je bouwen.  
 • Jij bent oplossingsgericht, gaat voor een goed resultaat en weet de mensen om je heen ook te motiveren om ervoor te gaan! 
 • Een technische achtergrond vinden wij belangrijk, zodat je goed door kunt vragen en kritisch bent op onder andere technische voorstellen vanuit de aannemer. Daarbij verzand je niet in details. Daarnaast komt jouw affiniteit met verduurzaming goed van pas in deze functie.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 4 a 5 jaar werkervaring.

Wat krijg je ervoor terug?
Een duurzame en uitdagende werkomgeving waarin jij samen met gedreven collega’s aan de slag gaat voor onze huurder. Je krijgt volop ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. We hebben een open en gedreven cultuur, waarbij jij als ‘Woonwaarder’ vol energie en vakmanschap kan bijdragen aan onze maatschappelijke ambities. 

 • Je krijgt een salaris van minimaal € 4.141,- en maximaal € 5.597,- (schaal K, cao Woondiensten 2021 op fulltime basis) 
 • Een functie voor 36 uur per week 
 • Een smartphone, een Surface, een goede pensioenregeling bij Stichting Pensioenfonds voor de Woningcorporaties (SPW) 
 • Een fijne balans tussen werk en privé hierbij kun je denken aan thuiswerken, de mogelijkheid voor het inkopen van extra vakantie uren en werktijden tussen 07:00 uur en 19:00 uur.
 • Verder kom je te werken in een moderne en open kantooromgeving, aan de rand van Alkmaar.

Contact
Wil je meer weten over deze functie? Bel of app dan met Sabrina van der Linden via 06-28518219 of stuur een mail naar: svermeer@woonwaard.nl
 

De vacature wordt zowel in- als extern aangeboden. Bij gelijke geschiktheid kiezen we voor de interne kandidaat omdat we voorstander zijn van interne doorstroming.