“Een unieke kans voor een kijkje in verschillende keukens”

Het traineeship geeft mij een unieke kans  om in korte tijd ervaringen op te doen die ik anders nooit zou ervaren. Zo kan ik in korte tijd ontdekken wat bij mij past, mij persoonlijk verder ontwikkelen via de vele trainingen van Talent in Huis en snel een groot netwerk opbouwen. Allemaal unieke kansen waar ik de rest van mijn carrière wat aan heb. Of die carrière nou in de corporatiesector is of niet.

De corporatiesector heeft mij echt positief verrast. Vooraf wist ik niet helemaal wat ik ervan kon verwachten. Maar mocht je denken dat de corporatiesector een stoffige geitenwollen organisatie is – dat klopt van geen kant. Alledrie de corporaties waarvoor ik gewerkt heb, zijn volop bezig met innovatie. Als ik dan naar Woonwaard kijk, dan zie ik een hele open, professionele en ambitieuze club professionals. Zo loopt Woonwaard echt voorop met datagestuurd werken. Ik vind het mooi dat ik de uitspraak ‘zo hebben we het altijd gedaan’ hier nog nooit gehoord heb.
Wat ik wel veel om mij heen hoor is “Hoe kunnen we het beter doen”.

Interesse in een traineeship via Talent in Huis? Meer informatie en aanmelden via Talent in Huis Traineeprogramma bij woningcorporaties

 

Cas Groot Roessink - Trainee Talent in Huis 2021 - 2022

    
    
    
contact volg ons ook op
Hertog Aalbrechtweg 30 LinkedIn
1823DL Alkmaar Youtube
sollicitaties@woonwaard.nl Woonwaard