“Op ontdekkingstocht naar werk dat bij mij past”

Als ik mijn voordeur uitstap, word ik blij van de buurt en de mensen die genieten van de buitenruimte. Dat gun ik ieder ander ook. Een goede woning is een belangrijke basis voor iedereen en een prettige buurt is dat voor het sociale en publieke leven. Woningcorporaties hebben daar een belangrijke rol in, en daarom is de corporatiesector voor mij zo interessant. Via het traineeship “Talent in Huis” krijg ik niet alleen een kijkje in de keuken; ik kan ook alvast een eerste bijdrage leveren aan goed wonen. Dat is gaaf!

Tijdens mijn studie sociale geografie vond ik de corporatiesector al snel interessant, maar wat voor functie goed bij mij past, moet ik nog ontdekken. Via het traineeship krijg ik daartoe de kans. Ik werk drie keer een half jaar bij een andere corporatie aan verschillende opdrachten. Daardoor doe ik brede kennis en ervaring op in de corporatiesector. Dat is heel waardevol, zo aan het begin van mijn loopbaan. Een unieke kans!

Bij Woonwaard kreeg ik naast mijn opdrachten ook veel ruimte om mee te lopen bij verschillende teams. Zo heeft een collega mij het werk in de wijk laten zien en heb ik meegelopen bij woninginspecties en -opleveringen. Inspirerende en leerzame ervaringen, waardoor ik een goed beeld heb gekregen van het werk bij een woningcorporatie.

Interesse in een traineeship via Talent in Huis? Meer informatie en aanmelden via Talent in Huis Traineeprogramma bij woningcorporaties

 

Jules Klinkhamer - Trainee Talent in Huis 2021 - 2022

    
    
    
contact volg ons ook op
Hertog Aalbrechtweg 30 LinkedIn
1823DL Alkmaar Youtube
sollicitaties@woonwaard.nl Woonwaard